Ny WordPress Hjemmeside

WordPress hjemmeside i Høj kvalitet

Webtree leverer altid hjemmesider i høj kvalitet. Produktionen af rigtig mange websites på WordPress-platformen har givet os stor erfaring i levere et teknisk stærkt produkt. Det betyder, at uanset om sitet bliver kodet fra bunden eller bygget direkte på WordPress-platformen, får du et site, som er stærkt, gennemtestet, og som kan holde i mange år.

Høj brugervenlighed

Når du får en hjemmeside leveret fra Webtree, følger der et lettilgængeligt kontrolpanel med i pakken. Via en meget brugervenlig ‘peg og klik’ site builder kan du således selv både rette, tilføje og lave nye sider uanset dit web-kompetenceniveau.

Fokus på din forretning

Webtree er først og fremmest fokuseret på salg og marketing, og vi har en solid baggrund med at skabe værdi online på disse områder.
Det betyder, at du altid får et site, hvor trafik, leads og salg er tænkt ind i designet, og at vi til enhver tid har fokus på at skabe et resultat, som understøtter dette.

Online Marketing hele vejen rundt

Alt tænkes ind i dit site, fx. Google Analytics, Google Adwords, e-mail-marketing, social media og lead-generering, så du får et fuldendt produkt.

Samarbejde med designere og tekstforfattere

Webtree er specialist i at producere hjemmesider og markedsføring, og det er her, vi har vores fokus. Derfor har vi indgået et stærkt og fast samarbejde med flere dygtige designere og tekstforfattere, så vi kan levere et komplet projekt uden fordyrende mellemled.

Responsive hjemmesider

Alle hjemmesider leveres som udgangspunkt i et responsivt design, sådan at designet tilpasser sig den enhed, som den besøgende er på. På en desktop vil det fx være bredformat, mens det på mobilen vil være meget smalt og for det meste højformat, og elementerne vil typisk placere sig under hinanden.

Mobile first hjemmeside

Da mere end halvdelen af webtrafikken i dag kommer fra mobiltelefoner, giver det mening at fokusere primært på at designe sites til telefoner. Det er dog lidt forskelligt fra virksomhed til virksomhed: De typiske B2B virksomheder vil fortsat opleve størstedelen af deres trafik komme fra desktop-enheder. Skal sitet understøtte blogs, nyheder, artikler eller links i mails (folk læser i høj grad mails på deres telefoner), vil det ofte være hensigtsmæssigt at designe et website primært til mobil og sekundært til desktop.

Stærke referencer

Webtree har mange stærke referencer fra både større og mindre virksomheder og i mange forskellige brancher. De fleste af Webtrees kunder skal dog findes blandt meget salgs- og lead-drevne virksomheder som fx. i softwarebranchen, hvorfor vi er ekstra stærke på netop dette felt. Vi sender gerne kundereferencer og cases.

WordPress-konvertering

Har du et eksisterende site, som egentlig på indholdssiden og grafisk er OK, men som ligger i et Content Management System, der ikke opfylder dine behov? Så er WordPress-konvertering en oplagt mulighed. Her bliver det eksisterende site lagt over på WordPress, strammet op designmæssigt, så det ser tidssvarende ud, og gjort responsivt, så det også fungerer og fremstår dynamisk på mobile enheder.