Mailchimp Konsulent – Ekspert i Mailchimp

Webtree, senior mailchimp konsulent

Webtree har mange års erfaring med MailChimp, og vi kan hjælpe dig med alle områder i MailChimp fra lister, eksekvering af kampagner til automation og trigger-baserede e-mails.

Mailchimp konsulent, specialist i:

  • Styr på data og segmentering
  • Mobiloptimerede e-mails
  • Eksekvering af kampagner
  • Effektmåling / Google Analytics
  • Leadmagnet – opbyg dine e-mail-lister
  • Marketing Automation

Styr på data og segmentering

En stærk og relevant e-mail-liste er guld værd for dine kampagner. Gamle, ikke-opdaterede lister med mange e-mails, der bouncer, kan være skadeligt for dine kampagner.

Det er vigtigt at få styr på e-mail-listerne og muligvis få dem samlet til én enkelt liste med segmentering af data i stedet for. Få også automatiseret import, eksport API og integration af lister til tredjepartssystemer.

E-mail-design – mobile first

Vidste du, at størstedelen af de e-mails, du sender, bliver læst på en mobil enhed? Er dine kampagner ikke designet til dette, er det en god idé at få det gjort.

Webtree hjælper med at designe flotte email templates i MailChimp i fuld overensstemmelse med din virksomheds designguide.

Eksekvering af kampagner

Har du brug for en ekstra hånd til at sætte kampagner op og eksekvere dem? Brug for at split-teste emnefeltet eller indholdet og indsamle værdifuld viden om dine modtagere? Webtree tilbyder at stå for dette på konsulentbasis.

Effektmåling / Google Analytics

Har du helt styr på, hvor godt dine kampagner performer? Få hjælp til at få fortolke kampagneresultaterne, og lær hvordan du kommer ind i en god arbejdsgang med kontinuerligt at forbedre kampagnerne. Få integreret MailChimp og Google Analytics, så du specifikt kan måle, hvordan dine kampagner præsterer, når din målgruppe klikker sig videre til sitet.

Leadmagnet – opbyg dine e-mail-lister

Få massevis af e-mail-adresser, du kan sende mails til. Webtree er ekspert i at sætte lead magnets op. En lead magnet gør, at du tilbyder de besøgende at få noget værdifuld information i bytte for deres e-mail-adresse. En lead magnet sørger for, at nye e-mail-adresser hele tiden tilføjes din liste, så du løbende bygger en større og større e-mail-liste op.

Marketing Automation

Nyhedsbrevet  i sin traditionelle form er dødt! Lave åbnings- og klikrater og udeblivende konverteringer fra et traditionelt nyhedsbrev kan reddes ved at genopfinde nyhedsbrevet som Marketing Automation.

Marketing Automation sender målrettede mails baseret på tid og adfærd på websitet og kan i langt højere grad ramme folk med det rigtige budskab på det rette tidspunkt. En automatiseret mailserie på eksempelvis fem mails, der sendes med to dages mellemrum, kan bygge dit brand og troværdighed op over tid. Først når der er givet tilstrækkelig information, forsøges der at lukke et salg.

Marketing Automation egner sig særdeles godt til produkter og services med høj involvering og pris, og salgscyklusser som typisk strækker sig over lang tid.

Mailchimp Konsuslent