Google Analytics Konsulent

Google Analytics er et essentielt tool som alle websiteejere bør have installeret.

Det er selve fundamentet for at kunne træffe de bedste beslutning omkring hjemmesidens udvikling og online markedsføring.

Bedre brug af Google Analytics

“Jeg mener vi har Google Analytics installeret” er slet ikke nok. Data skal bruges aktivt og Google Analytics skal konfigureres korrekt ift. din forretning. Ofte bruges simple målepunkter som. Hvor mange besøgende, hvorfra kom de og hvilke sider er de mest sete. Google Analytics bør bruges til at besvare lidt mere avancerede spørgsmål såsom; Hvad koster et salgs-lead, eller hvad koster et salg. Hvilke trafikkanaler er de mest og mindst rentable og hvor bør vi investere mere eller mindre. Hvad siger brugersignalerne fra Google Analytics hvor bør vi forbedre websitet?

Analytics User Metrics

Netop brugersignaler som pageviews, time on site og bounce-rate har i det sidste stykke tid fået en større og større SEO mæssig vægt, så det kan betale sig at forbedre indhold som ikke performer godt. Analytics kan fortælle dig hvor du skal sætte ind.

Mål opsætning i Google Analytics

Google Analytics bør tracke de handlinger som er værdifulde for din forretning. Et salg eller et lead, en indsamlet e-mailadresse eller endda et telefonopkald. Har du styr på konverteringerne kan du også se hvorfra leads komme. Er det Google AdWords, organisk Google søgning, Facebook eller e-mail kampagner og hvad er værdien. Derefter ved du mere præcist hvordan du skal allokere dit fokus og marketingbudget.

Google Analytics Rapportering og dashboards

Dernæst skal du sikrer dig at de rigtige informationer kommer til de rigtige medarbejdere i organisationen. Simple rapporter med de vigtigste data kan konfigureres til at blive sendt automatisk. Så kan du få et komplet overblik over sitets performance og kan se at det udvikler sig rigtigt over tid.

Hyr en Google Analytics konsulent

Webtree kan hjælpe dig med at implementere og opsætte Google Analytics korrekt, sætte konverteringsmålinger op og rapportere data på den bedst mulige måde.