Google Ads-specialist

Vil du løfte din Ads-konto til et højere niveau?

Webtree har mere end 10 års erfaring med Google Adwords, både for større virksomheder med komplekse AdWords-opsætninger, store budgetter og på tværs af lande – og for mindre nichevirksomheder i Danmark.

Leder du efter en konsulent, der kan løfte din AdWords-konto til det næste niveau, sikre dig trafik af høj kvalitet, flere leads og mere salg – og samtidig til en lavere pris pr. måned og pr. lead og salg – så står vi klar til at hjælpe dig.

Google Ads-konsulent med stor forretningsforståelse

En solid baggrund i salg og marketing sikrer en stor forståelse for jeres forretning og branche.
Ethvert projekt hos os begynder med en grundig søgeordsanalyse og en klar strategi. Webtree bruger kun den bedste software og de stærkeste værktøjer til dette arbejde.

Google Ads specialist med fokus på:

  • Stram styring af konto med færrest mulige spildte klik
  • Bedre brug af mobilannoncer
  • Udnyttelse af alle muligheder i AdWords-interfacet og annoncer (opkald, adresser, links)
  • Smart brug af displayannoncering og annoncevideoer
  • Automatisering og scripts
  • Avanceret brug af remarketing-teknologier

Samarbejde med Webtree som AdWords-konsulent

Vi administrerer jeres Google AdWords-konto grundigt i forhold til de opsatte mål og budgetter.Et samarbejde inkluderer løbende sparring og udvikling af kontoen samt et fokus på at optimere AdWords i forhold til de andre online kanaler og det øvrige marketingmix. Derudover er Webtree garant for komplet transparens i forhold til økonomien, det udførte arbejde og resultaterne deraf.Vi har fokus på at sikre jeres ejerskab af alle konti, så alt data ligger hos jer og ikke hos os.