Marketing Automation – Drip Konsulent

Hvorfor Marketing Automation

Det kan som oftest virkelig godt betale sig at investere i effektiv e-mail marketing og automation Meget ofte vil denne kanal være den billigste set på pris pr lead og salg. I særdeleshed sammenlignet med efterhånden dyre kanaler med høje løbende omkostninger som Google AdWords og Facebook.

Hvorfor vælge Drip

Systemet Drip udmærker sig ved at være rimelig nemt at arbejde med, men samtidig understøtter det avancerede funktioner som typiske ses i de dyrere marketing automation systemer.

Rigtig Marketing Automation

Drip understøtter en tæt integration på websitet, så du kan sende e-mail baseret på hvor og om e-mail modtagen har været på websitet.

Autoresponder e-mail serier

Det understøtter natuligvis simple autoresponder e-mail serier hvor du fx. sende én mail om dagen i 5 dage, efter signup.

Avancerede e-mail marketing flows

Du kan bygge en avanceret logik som matcher dit produkt eller service, og du kan arbejde med variable som om e-mails er åbnet og om specifikke sider på dit website er set. Du kan tildele dine leads point og udløse triggers når de når en speficik score. Du kan bygge flows som automatisk sælger og flytter dine leads længere ned i salgstragten, så du kun skal koncentrere dig om at lukke de varmeste leads.

Intergrationer til utallige systemer

Drip er integreret til rigtig mange systemer, inden for CRM, Marketing, betalingssystemer og lead capture systemer. Som prikken over i’et er der integreret til  Zapier som bygger bro til endnu flere systemer og samtidig åbner op for custom integrationer.

Kan stadigvæk Broadcasts / Nyhedsbreve

Drip kan nemt sende traditionelle ‘one off’ e-mail kampagner, som fx. et helt standard nyhedsbrev til udvalget eller alle modtagere, som Mailchimp ellers er det stærkeste til.

God pris

Ift. hvor godt og avanceret Drip er, er det prissat så alle kan være med. Har man rigtig få modtagere eller er i en start up fase, er Drip helt gratis for op til 100 modtagere, og der er ikke mange begrænsninger. Derefter kostet det kun 41$ / månedligt for op til 2500 modtagere med ubegrænset kampagner og sendte mails.

Mailchimp Konsuslent